Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровські військові перекваліфікувались на економістів за програмою НАТО


У Дніпропетровську, в Національному гірничому університеті, в п’ятницю вручили свідоцтва про перекваліфікацію 22 військовим-слухачам спеціальних навчально-тренувальних курсів «Маркетинговий менеджмент», що проводились за програмою НАТО для військовослужбовців, яких планують звільнити в запас, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

За інформацією з університету, загальна тривалість курсу – 300 годин. Двомісячне навчання пройшли офіцери, які вже звільнені або плануються до звільнення з лав Збройних сил України найближчим часом.

«Наша цільова група – це люди, які заплановані до звільнення в найближчий рік, або вже скорочені, але не пізніше, як три роки тому», – каже координатор проекту за програмою НАТО для військовослужбовців Олександра Огородникова.

У програмі, крім лекцій та семінарів, були практичні заняття в офісах великих бізнес-компаній. Практичний досвід колишнім військовослужбовцям передавали фахові економісти.

За словами викладачів, організація навчального процесу була, зокрема, розрахована на майбутніх керівників фірм, які зможуть у подальшому самостійно розробляти бізнес-стратегії.

До програми НАТО з перекваліфікації військовослужбовців планують залучати й інші українські міста.
XS
SM
MD
LG