Доступність посилання

ТОП новини

У Європі більшає прихильників ідеї бойкотувати Євро-2012 в Україні – екологи


У Європі зростає кількість громадян, які пропонують бойкотувати проведення в Україні чемпіонату Євро-2012. Про це повідомила представник Міжнародного товариства захисту тварин Людмили Ярошенко.

За її словами, протест європейців спричинило нехтування демократичними цінностями в Україні та знущанням над вуличними тваринами. Людмила Ярошенко вважає, що це погіршило міжнародний імідж держави.

«Негативні характеристики: Україна – не демократична країна, опозиційні лідери якої піддаються репресіям. По-друге, Україна – держава, в якій заживо спалюють бездомних собак і взагалі знущаються над тваринами. Це вельми негативно впливає на прийняття України європейцями і у цілому в світі. У підсумку, ми можемо отримати погіршення економічного становища держави, оскільки може посилитися відтік інвестицій», – зазначила вона.

За даними міжнародного товариства «SOS – тварини», під час підготовки до Євро-2012 в Україні знищено понад 200 тисяч безпритульних тварин.

Прем’єр-міністр Микола Азаров раніше заявив, що в Україні реалізують програму захисту таких тварин – за підтримки Євросоюзу та міжнародних екологічних фондів.
XS
SM
MD
LG