Доступність посилання

ТОП новини

Київ приймає фінальне жеребкування Євро-2012


У Києві у п’ятницю ввечері відбудеться фінальне жеребкування матчів футбольної першості Європи Євро-2012. Це – третя за важливістю подія чемпіонату після визначення дат і місць проведення першого його матчу та фіналу.

Як заявив на прес-конференції президент федерації футболу України Григорій Суркіс, проведення жеребкування у Києві – це визнання тих зусиль, яких доклали українські організатори для належної підготовки турніру.

Щодо самого жеребкування, то, за словами Суркіса, 16 команд, які пройшли до фінальної частини європейської першості, розподілені за чотирма групами. Господарі турніру – футбольні збірні України та Польщі – потрапили до першого кошика, разом з чинними чемпіонами світу іспанцями та однією з найсильніших (згідно з рейтингами УЄФА) збірною Нідерландів.

«Жеребкування не просто визначить склад чотирьох груп Євро-2012, а повідомить приймаючі міста України та Польщі про те, які саме команди приїдуть до них улітку. Та яких уболівальників ці міста зустрічатимуть», – наголосив Суркіс.

Він також нагадав, що жеребкування транслюватимуть провідні телевізійні та інформаційні компанії у більш як ста п’ятдесяти країнах світу.
XS
SM
MD
LG