Доступність посилання

ТОП новини

Міносвіти: кількасот вишів візьмуть участь у спільних проектах з колегами в ЄС


Майже чотириста вищих навчальних закладів України у найближчі роки візьмуть участь у наукових, дослідницьких та освітніх проектах з колегами з ЄС. Це передбачає процес реформування вищої освіти, наголосив виконувач обов’язків міністра освіти України Борис Жебровський, відкриваючи у Києві конференцію «Освітні системи Європи. Можливості у рамках Східного партнерства».

«Що стосується програми обміну, то вона приречена на успіх, оскільки мобільність серед студентів, викладачів, науковців з кожним роком буде лише зростати. У найближчі 4 роки учасниками цієї програми мають стати 362 заклади освіти з України. Адже настав час не лише говорити, а і практично створювати єдиний освітній європейський простір – від дитячого садочка до університету», – зазначив Жебровський.

Конференція «Освітні системи Європи. Можливості у рамках Східного партнерства» організована Європейською комісією, Радою Європи та урядом України. У її роботі беруть участь понад триста європейських експертів з освітніх питань та викладачі, науковці, студенти з шести країн Східного партнерства.
XS
SM
MD
LG