Доступність посилання

ТОП новини

Про що шкодують люди перед смертю


Львів – Працівниця хоспісу, допомагаючи безнадійно хворим і спостерігаючи за останніми хвилинами їхнього життя, виокремила п’ять речей, про які найбільше шкодують люди, які відходять у світ вічний:

що не мали сміливості жити життям правильним у їхньому розумінні, а прожили життя так, як очікували інші люди;

що так багато працювали і витратили велику частину життя на одноманітну працю задля матеріального збагачення;

що не мали сміливості висловити свої почуття;

що не підтримували стосунки з друзями;

що не дозволили собі бути щасливішими. Мабуть, саме у хвилин смерті,людини стає собою.

Днями у львівський шпиталь привезли 88-річну жінку. Вона випила … 200 таблеток. Лікарі дивувались, як літня людина вижила. А таки вижила. Серце, розповіли медики, як у молодої людини.

У Львів вона приїхала з далекої Росії у 1945 році, бо так їй наказали. Усе життя називала себе атеїсткою і не розуміла людей духовних, з вірою у душі. Працювала у Львівському облвиконкомі медсестрою і життя було прекрасним у казковому місті. Роки йшли. Раптом син покінчив життя самогубством…Жінка залишалась одна і зрозуміла, що жити їй нудно. Але таблетки не допомогли відійти у вічний світ. Першим її бажанням, коли вона отямилась, було прохання про сповідь...

Ця жінка ще має шанс за чимось не шкодувати.
  • Зображення 16x9

    Галина Терещук

    В ефірі Радіо Свобода – з 2000 року. Закінчила факультет журналістики Львівського національного університету імені Франка. Маю досвід роботи на телебаченні і в газеті.

XS
SM
MD
LG