Доступність посилання

ТОП новини

Виконком УЄФА ухвалив змiни до регламенту Євро-2012


Офіційний м’яч Євро-2012
Офіційний м’яч Євро-2012
Виконавчий комiтет УЄФА затвердив змiни до офiцiйного регламенту чемпiонату Європи з футболу 2012 року, що стосуються перегравання матчiв у разi їх зупинення.

«Згiдно з новим положенням, якщо матч буде зупинено, на наступний день дограється час, що залишився. Причому команди мають вийти на поле в тiй самiй формi i в тому самому складi з урахуванням замiн, якi були зробленi пiд час поєдинку. Попереднiй варiант регламенту свiдчив, що у разi зупинки матчу команди повнiстю переграють зустрiч на наступний день», цитують у п’ятницю новинні агенції повiдомлення прес-служби УЄФА за пiдсумками одноденного засiдання виконкому, яке пройшло напередодні у Венецiї.

Крiм того, вищий виконавчий орган Європейського футбольного союзу пiдтримав запропонований Комiтетом УЄФА за проектом HatTrick регламент для програми HatTrick III на перiод з 2012 до 2016 року. У рамках програми HatTrick УЄФА займається перерозподiлом доходiв вiд проведення чемпiонатiв Європи серед 53 європейських нацiональних асоцiацiй для iнвестування цих коштiв у розвиток футболу.
XS
SM
MD
LG