Доступність посилання

ТОП новини

Безвізовий режим із ЄС залежить від виконання певних умов – Баррозу


Введення безвізового режиму між Україною та ЄС залежить від виконання всіх необхідних умов, передбачених відповідним планом дій, заявив президент Європейської Комісії Жозе Мануель Баррозу.

«Ми також сьогодні обговорювали впровадження плану щодо введення безвізового режиму, і я запевняю вас, що його буде впроваджено, щойно буде виконано всі необхідні умови», – сказав він на саміті Україна-ЄС у Києві.

У свою чергу Президент України Віктор Янукович наголосив, що невід’ємною складовою подальшого зближення України та ЄС є розширення людських контактів і зняття бар’єрів для вільного спілкування між українським народом та жителями європейських країн.

«Хотів би відзначити успішне завершення переговорів щодо внесення змін до угоди між Україною та Європейським Союзом про спрощення оформлення віз», – сказав глава Української держави.

Він заявив, що стратегічною метою країни є запровадження безвізового режиму з ЄС, а ключовим завданням на нинішньому етапі – забезпечення виконання плану дій щодо лібералізації візового режиму для України.
XS
SM
MD
LG