Доступність посилання

ТОП новини

Янукович таки зустрівся з Медведєвим


Президент України Віктор Янукович таки зустрівся пізно ввечері в вівторок зі своїм російським колегою Дмитром Медведєвим наприкінці свого візиту до Москви, де він брав участь у неформальному саміті СНД.

Зустріч протривала понад годину в підмосковній резиденції голови російської держави в Горках, після чого Янукович вирушив на летовище, щоб повернутися до Києва, повідомляє агентство УНІАН. Про результати переговорів наразі нічого не повідомляли.

Одночасно тривала й зустріч Прем’єр-міністра України Миколи Азарова з його російським колегою Володимиром Путіним у підмосковній резиденції голови уряду Росії в Ново-Огарьові.

Раніше в вівторок у Кремлі без пояснення причин оголосили були, що запланована напередодні зустріч Медведєва і Януковича не відбудеться.

Цього ж дня у Москві зустрічалися й голова правління російського газового монополіста «Газпром» Олексій Міллер із міністром енергетики та вугільної промисловості України Юрієм Бойком; про подробиці цих переговорів теж нічого не повідомили.

Україна і Росія останнім часом ведуть переговори щодо перегляду умов газових контрактів 2009 року, які Київ вважає неринковими. Минулого тижня в Москві пролунала заява, що всупереч раніше зробленим оцінкам новий контракт із Україною в грудні підписано не буде. «Новорічних подарунків не буде», – заявив тоді керівник «Газпрому» Олексій Міллер.
XS
SM
MD
LG