Доступність посилання

ТОП новини

Україна не отримала нового контракту на постачання російського газу


Українсько-російські зустрічі на найвищому рівні, які відбулися 20 і 21 грудня, не призвели до укладення нових угод про постачання російського газу.

Президент і Прем’єр-міністр України Віктор Янукович і Микола Азаров провели під Москвою переговори зі своїми російськими колегами Дмитром Медведєвим і Володимиром Путіним. Діалог глав урядів тривав до 2:00 21 грудня за московським часом.

Президент України Віктор Янукович заявляє, що Україна і Росія мають поглиблювати співробітництво в газовій сфері, повідомляє прес-служба глави держави. Про це Янукович заявив під час зустрічі з президентом Росії Дмитром Медведєвим.

«Ми налаштовані ці переговори перевести у середньострокове русло, щоб частину питань ми могли вирішити зараз, у цьому році. У подальшому, звісно, нам треба поглиблювати питання співробітництва в газовій сфері», – наголосив Віктор Янукович.

«Я сподiваюся, що наша розмова дасть iмпульс у пошуку остаточного рiшення для вирiшення питань в енергетичнiй сферi», – зазначив Микола Азаров пiд час зустрiчi з Володимиром Путіним. Про це повiдомляє департамент iнформацiї та комунiкацiй з громадськiстю секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України.
XS
SM
MD
LG