Доступність посилання

ТОП новини

Cуд продовжує розгляд скарги Тимошенко на її повторний арешт


Колегія суддів Апеляційного суду Києва продовжує розгляд скарги колишнього прем’єра Юлії Тимошенко на її повторний арешт у справі щодо діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України». Суд триває за відсутності Юлії Тимошенко.

Перед початком судового засідання її захисник Сергій Власенко повідомив, що у присутності Тимошенко на засідання «немає сенсу». «Рішення ухвалюється не суддями, рішення ухвалюється в кабінеті Януковича, тому немає сенсу їй бути присутньою, принаймні при розгляді цього питання, яке, вочевидь, є незаконним. Тому будь-які додаткові аргументи говорити немає ніякого сенсу. Це абсолютно політичне, незаконне, нелогічне, необґрунтоване питання», – додав захисник.

8 грудня Шевченківський районний суд Києва задовольнив подання слідчого СБУ про обрання Юлії Тимошенко, вже заарештованої у справі щодо газових контрактів, запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою у зв’язку з розслідуванням справи ЄЕСУ. Відповідне рішення суд виніс на виїзному засіданні, що тривало в Лук’янівському СІЗО.
XS
SM
MD
LG