Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко краще, їй рекомендують більше рухатися – пенітенціарна служба


Медична комісія, яка відвідала в середу в Київському слідчому ізоляторі колишню Прем’єр-міністра Юлію Тимошенко, зазначила «певне покращення стану її здоров’я», а також «вчергове» рекомендувала «поступове розширення рухового режиму», повідомляє Державна пенітенціарна служба.

За цим повідомленням, на прохання Тимошенко комісія провела її інструментальне обстеження, лікар-ендокринолог здійснив консультацію, «патології виявлено не було».

Медична комісія, до складу якої увійшли фахівці Міністерства охорони здоров’я (5 осіб, у тому числі 2 доктори та 3 кандидати медичних наук), представники апарату пенітенціарної служби та начальник медико-санітарної частини СІЗО, запропонувала Тимошенко провести медичний огляд та обстеження, зокрема, неврологом та нейрохірургом, а також лабораторне дослідження крові, однак ув’язнена від цього відмовилася, мовиться в повідомленні.

Юлія Тимошенко продовжує перебувати у медико-санітарній частині Київського СІЗО, стан її здоров’я контролюється медперсоналом установи, повідомила прес-служба Державної пенітенціарної служби.

Останнім часом стан здоров’я Тимошенко в Київському СІЗО був значно погіршений, зокрема, вона через нього відмовлялася самостійно пересуватися для участі в засіданнях суду в її справах.
XS
SM
MD
LG