Доступність посилання

ТОП новини

Захист Волги просить суд звільнити його з-під арешту


Захист колишнього голови Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг, лідера партії «Союз лівих сил» Василя Волги просить Шевченківський районний суд Києва змінити йому запобіжний захід з арешту на не пов’язаний з утриманням під вартою, повідомляють Українські новини.

У ході засідання суду відповідне клопотання заявив адвокат Волги Євген Солодко. З його слів, суду має всі підстави для зміни запобіжного заходу.

Адвокат заявив, що його підзахисний під час досудового слідства не зробив жодного вчинку, який би міг викликати сумнів у його сумлінному поводженні.
Крім того, Солодко повідомив, що у Волги проблеми зі спиною і йому необхідне лікування. Адвокат додав, що має у своєму розпорядженні документи, згідно з якими «Союз лівих сил» готовий взяти Волгу на поруки, а його сестра готова внести заставу в розмірі 100 тисяч гривень.

У свою чергу, представники державного обвинувачення заперечили проти задоволення клопотання, оскільки вважають, що Волга може ухилятися від слідства і впливати на нього.

У липні Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу проти Волги за підозрою в отриманні півмільйона доларів хабара. Волга перебуває під арештом з 19 липня.
XS
SM
MD
LG