Доступність посилання

ТОП новини

Активісти харківської «Батьківщини» чекають на підтримку з Києва


Сьогодні до Харкова планують прибути активісти київської організації партії «Батьківщина», які дотепер під стінами Печерського районного суду столиці висловлювали свою незгоду з ув’язненням колишнього прем’єра Юлії Тимошенко. Про такий намір напередодні повідомив перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов.

У середу прихильники Тимошенко встановили два агітаційні намети біля Качанівської колонії в Харкові, де утримують колишнього Прем’єр-міністра.

Тим часом, міський голова Харкова Геннадій Кернес заявляє, що «у війну тут ніхто гратися не дозволить» і радить прибирати за собою тим, хто вже протестує під стінами колонії. Харківська міська рада звернулася до суду з проханням заборонити встановлення агітаційних наметів.

Юлія Тимошенко з 30 грудня перебуває в Качанівській виправній колонії в Харкові. Апеляційний суд Києва 23 грудня залишив чинним рішення Печерського районного суду Києва, який у жовтні 2011 року засудив колишнього прем’єра до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів із Росією в 2009 році.
XS
SM
MD
LG