Доступність посилання

ТОП новини

Медкомісія МОЗ: стан здоров’я Тимошенко задовільний


Комісія Міністерства охорони здоров’я, яка оглянула колишнього прем’єра Юлію Тимошенко, дійшла до висновку, що стан її здоров’я є задовільним. Про це повідомляє прес-служба МОЗ.

Згідно з повідомленням, до комісії увійшло дев’ятеро лікарів. «Фахівці склали рекомендації щодо подальшого лікування Юлії Тимошенко: розширення рухового режиму, проведення лікувального масажу і комплексу лікувальної фізкультури, а також подальшого спостереження в динаміці лікарями медичної служби за місцем її перебування», – повідомляє прес-служба.

Колишньому прем’єру також запропонували лабораторні обстеження (загальний клінічний аналіз крові) в умовах установ системи Міністерства охорони здоров’я, «однак Юлія Тимошенко в черговий раз відмовилася від їх проведення».

У МОЗ також зазначили, що фахівці Харківської обласної санітарно-епідеміологічної станції спільно з комісією лікарів визнали задовільними санітарно-гігієнічні умови утримання Юлії Тимошенко у колонії. «Також представники Харківської облСЕС провели вимірювання рівня освітлення (нічника) в камері у нічний час. Встановлено, що він не перевищує міжнародного стандарту для освітлення вночі навіть палат медичних закладів та не перешкоджає сну, відпочинку і не шкодить здоров’ю осіб, які там перебувають», – йдеться у повідомленні.

Юлію Тимошенко етапували до Качанівської колонії 30 грудня.

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко, який днями відвідав колишнього прем’єра у камері, розповів, що за нею ведеться цілодобове відеоспостереження, також у камері постійно горить світло, через що вона не може спати. Окрім того, Власенко розповів, що стан здоров’я Тимошенко залишається складним.
XS
SM
MD
LG