Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко відмовляється від свого масажиста без масажного столу – пенітенціарна служба


Колишня Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко відмовилася сьогодні від проведення процедур її особистим масажистом, яка відвідала її в колонії, через непідхожий тапчан, повідомила Державна пенітенціарна служба.

Вимогу Тимошенко привезти до Качанівської виправної колонії в Харкові, де вона перебуває, професійний масажний стіл у прес-релізі пенітенціарної служби названо «черговою безпідставною причиною ухилитися від виконання рекомендації лікарів».

Правоохоронці також повідомили, що на прохання адміністрації колонії Юлію Тимошенко має завтра додатково оглянути комісія Міністерства охорони здоров’я.

Раніше сьогодні Державна пенітенціарна служба вже повідомляла, що Тимошенко знову відмовляється від рекомендованого комісією МОЗ комплексу лікування та огляду медпрацівниками Качанівської колонії і що до неї допустять її персонального масажиста для проведення лікувального масажу.

У суботу пенітенціарна служба повідомляла, що Тимошенко звернулася з письмовою заявою до керівництва колонії, в якій відмовилася від прийняття призначених раніше фахівцями МОЗ медичних препаратів, а також від спілкування з медичним персоналом установи.
XS
SM
MD
LG