Доступність посилання

ТОП новини

Провідна лоу-кост авіакомпанія Європи може вийти на український ринок


Провідна європейська бюджетна авіакомпанія Ryanair (Ірландія) може запустити перші рейси в Україну в травні 2012 року. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр із питань інфраструктури Борис Колесніков за підсумками зустрічі з представниками авіакомпанії Ryanair.

«Цими першими рейсами, найімовірніше, будуть рейси з Франції та Великої Британії до Львова та Донецька», – повідомив Колесніков. Міністр також зазначив, що українському авіаційному ринкові необхідна конкуренція, і вихід такого потужного гравця, як Ryanair, позначиться на ринку позитивно.

Відповідаючи на запитання про цінову політику на нових рейсах, Колесніков наголосив, що «цінові категорії всіх потішать». Водночас міністр наголосив, що українським пасажирам доведеться звикати до певних умов, оскільки квитки на рейси авіакомпанії можна буде придбати тільки через інтернет.

Ryanair – ірландська бюджетна авіакомпанія, заснована в 1985 році. Це перша бюджетна авіакомпанія, заснована в Європі. Ryanair обслуговує близько 160 аеропортів у 27 країнах Європи та Африки.
XS
SM
MD
LG