Доступність посилання

ТОП новини

Міліція відкликала вимогу про блокування доменного імені EX.UA


Печерське районне управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ відкликало вимогу про блокування доменного імені EX.UA. Про це повідомляється на сторінці EX.UA у мережі Facebook.

На сторінці опубліковано відповідний документ, який направлено домен-реєстратору, лист датований 2 лютого. «У зв’язку з тим, що досудове слідство у справі триває, слідчий відділ Печерського рай управління наразі відкликає вимогу в порядку статті 23 Кримінально-процесуального кодексу України, передане на Вашу адресу 31 січня 2012 року і просить скасувати блокування доменного імені ex.ua (www.ex.ua)», – йдеться у документі.

31 січня міліція припинила діяльність веб-ресурсу ЕХ.UA за порушення прав інтелектуальної власності. Як повідомили в МВС, під час обшуків в офісі та дата-центрах веб-ресурсу оперативники вилучили 200 серверів із загальним обсягом нелегального контенту понад 6000 терабайтів.

Із 31 січня не працює сайт МВС, також із вівторка періодично ускладнювався доступ до сайтів Президента України, СБУ, Нацбанку та Кабміну. Замість сайту МВС нині працює офіційна сторінка відомства у Facebook. Водночас сьогодні стало відомо, що у цій соцмережі з’явилися заклики до користувачів «забанити» сторінку МВС.

«Інструкція», що з’явилася у мережі Facebook
XS
SM
MD
LG