Доступність посилання

ТОП новини

Влада покарає усіх?


Всі IP-адреси, з яких проводяться блокування сайту Президента, передані до правоохоронних органів, заявляють в Держслужбі спецзв’язку і захисту інформації. Власників розшукуватимуть і каратимуть.

Сайт глави держави – це, звісно, не якийсь там EX.UA! Сайт Президента презентує систему. А система має засоби оборонятися.

От тільки саму себе система не карає. Бо якби карала, то після смерті Ігоря Індила не було б ось цього:

Ігор Індило
Ігор Індило
«17 січня на Сумщині під час допиту помер 32-річний чоловік. Міліція каже, що цей чоловік мав слабке здоров’я, його запросили на розмову і йому стало погано. А те, що був у наручниках – так просто він себе неадекватно поводив: «угрожал нанести себе и окружающим телесные повреждения, пытался убежать из кабинета».

«39-річний житель Лозової (райцентр Харківської області) Ласло Коломпаров, якого 9 січня госпіталізували після випадання з вікна 4 поверху будинку Лозовського міського управління міліції, помер у ніч із 14-го на 15 січня в Лозовській центральній районній лікарні. Як повідомив журналістам 11 січня заступник прокурора Харківської області Сергій Миронов, Ласло Коломпаров, який вистрибнув з вікна райвідділу, розбив скло й продавив віконні жалюзі. Родичі загиблого впевнені, що міліціонери катували чоловіка. Правоохоронці все заперечують».

«22 січня стало відомо, що у Кіровограді у відділенні міліції помер громадянин Грузії. Жодних подробиць про смерть грузина не повідомляється».
  • Зображення 16x9

    Ірина Штогрін

    Редактор інформаційних програм Радіо Свобода з жовтня 2007 року. Редактор спецпроектів «Із архівів КДБ», «Сандармох», «Донецький аеропорт», «Українська Гельсінська група», «Голодомор», «Ті, хто знає» та інших. Ведуча та редактор телевізійного проекту «Ми разом». Автор ідеї та укладач документальної книги «АД 242». Автор ідеї, режисер та продюсер документального фільму «СІЧ». Працювала коментатором редакції культура Всесвітньої служби Радіо Україна Національної телерадіокомпанії, головним редактором служби новин радіостанції «Наше радіо», редактором проекту Міжнародної організації з міграції щодо протидії торгівлі людьми. Закінчила філософський факультет Ростовського університету. Пройшла бімедіальний курс з теле- та радіожурналістики Інтерньюз-Україна та кілька навчальних курсів «IREX ПроМедіа». 

XS
SM
MD
LG