Доступність посилання

ТОП новини

Колишній водій Луценка Приступлюк не визнає висунутих йому обвинувачень


Колишній водій Юрія Луценка Леонід Приступлюк не визнає обвинувачень у скоєнні злочину. Про це він заявив сьогодні у Печерському райсуді Києва під час допиту.

«Я не згодний із обвинуваченням. Я нічого не чув, щоб Юрій Віталійович давав якісь вказівки», – сказав він.

Водночас Леонід Приступлюк розповів, що почав працювати з Юрієм Луценком як його помічник іще у 2003 році, він також працював із колишнім міністром під час кількох виборчих кампаній. «А коли Верховна Рада проголосувала за його призначення міністром внутрішніх справ, я вирішив працювати разом із ним», – додав Приступлюк, який є одним із обвинувачених у справі.

Леонід Приступлюк також наголосив, що його працевлаштування в Міністерство внутрішніх справ відбувалося відповідно до норм чинного законодавства.

Юрія Луценка й Леоніда Приступлюка обвинувачують у розкраданні державного майна в особливо великому розмірі, а також у перевищенні службових повноважень і використанні підроблених документів.

Генпрокуратура також обвинувачує колишнього голову МВС у незаконному оформленні на роботу у відомство свого особистого водія Леоніда Приступлюка і в порушеннях, пов’язаних з наданням квартири і нарахуванням йому пенсії.
XS
SM
MD
LG