Доступність посилання

ТОП новини

Москаль вважає Луценка невинуватим


Колишній заступник міністра внутрішніх справ, народний депутат від НУНС Геннадій Москаль вважає, що Юрій Луценко не скоював жодних злочинів на посаді глави МВС. Про це він сказав на допиті у Печерському районному суді.

«Жодних злочинів на посаді міністра внутрішніх справ пан Луценко не скоював. У його діях відсутній склад злочину. Міністр внутрішніх справ був політичною фігурою і ухвалював політичні рішення, за які в жодній цивілізованій країні ніхто не несе відповідальності», – сказав він.

«Ну як міг водій вступити в змову з міністром? Ми що, вже у потойбічному світі цей суд ведемо? Що там розкрадати? Його (колишнього водія Леоніда Приступлюка – ред.) пенсію розкрадати? Але йому самому її навіть не вистачає! У нас тотальна корупція в країні, а ми знайшли злочинне угрупування в особі міністра та його водія», – заявив Москаль.

Наприкінці допиту, звертаючись до суду, свідок зазначив: «Я хочу, щоб суд зрозумів: ви хочете засудити невинну людину».

Юрія Луценка і його колишнього водія Леоніда Приступлюка обвинувачують у розкраданні державного майна в особливо великому розмірі, а також у перевищенні службових повноважень і використанні підроблених документів.

Генпрокуратура також обвинувачує колишнього голову МВС у незаконному оформленні Леоніда Приступлюка на роботу і в порушеннях, пов’язаних з наданням квартири і нарахуванням йому пенсії.
XS
SM
MD
LG