Доступність посилання

ТОП новини

Барак Обама представив проект державного бюджету США на 2013 рік


Обама представляє проект держбюджету на наступний рік, 13 лютого 2012 року
Обама представляє проект держбюджету на наступний рік, 13 лютого 2012 року
Президент Сполучених Штатів Барак Обама представив проект державного бюджету на 2013 рік.

Президент виклав свої пропозиції в понеділок під час виступу в муніципальному коледжі в передмісті Вашингтона. Обама наголосив, що вважає за необхідне збільшити федеральне фінансування освітніх програм, щоб забезпечити підготовку фахівців, які допоможуть відновити економіку країни.

Проект бюджету передбачає подальші витрати з метою створення нових робочих місць при одночасному збільшенні податків для громадян і організацій, що мають високі доходи.

Обама наголосив, що головне – це зберегти тенденції зростання американської економіки: «Головна ідея нинішнього бюджету полягає в тому, що в той час, як наша економіка продовжує рости і з’являються нові робочі місця, ми повинні зробити все для того, щоб ця тенденція збереглася. Одне з наших завдань – знизити бюджетний дефіцит. І якщо Конгрес схвалить бюджет, то ми зможемо скоротити витрати ще на 4 трильйони доларів до 2022 року».

Представники Республіканської партії США неодноразово критикували адміністрацію президента Обами за ініціативи з реформування податкової системи.
XS
SM
MD
LG