Доступність посилання

ТОП новини

У парламенті зареєстрований проект постанови з рекомендацією звільнення Дмитра Табачника


У Верховній Раді України зареєстрований проект постанови з рекомендацією Президенту звільнити міністра освіти, науки, молоді та спорту Дмитра Табачника – «за системну антиукраїнську діяльність».

Авторами проекту є депутати від опозиційних фракцій БЮТ та НУНС, повідомив заступник Голови Верховної Ради Микола Томенко.


Крім того, за його словами, опозиціонери вимагатимуть від уряду відкликати запропонований Табачником проект закону про освіту, оскільки «він спрямований лише на те, щоб міністерство могло керувати вишами і брати хабарі за певні рішення».

За словами Томенка, депутати пропонуватимуть уряду внести альтернативний законопроект про освіту, розроблений не чиновниками міністерства, а фахівцями освітньої галузі.

Лiдер фракцiї Партiї регiонiв Олександр Єфремов розцiнює вимогу опозицiї про вiдставку Дмитра Табачника як черговий PR. Про це він заявив на брифінгу в Києві.

За його словами, Дмитро Табачник має iнiцiативи, якi можна критикувати, проте керiвники як середньої, так i вищої шкiл здебiльшого дають позитивнi оцiнки роботi профільного міністерства.
XS
SM
MD
LG