Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко провели додаткове медобстеження – пенітенціарна служба


Адміністрація Качанівської виправної колонії № 54, де відбуває покарання засуджена колишня Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, забезпечила сьогодні її додаткове обстеження в одному з медичних закладів Харкова, повідомила Державна пенітенціарна служба.

За цим повідомленням, на прохання Тимошенко, а також у рамках реалізації рекомендацій іноземних лікарів, що входили до складу міжнародної медичної комісії, їй зробили рентгенографію, комплексну спіральну комп’ютерну томографію і магнітно-резонансну томографію.

При цьому пенітенціарна служба звернула увагу, що від клінічного аналізу крові Тимошенко вкотре відмовилась. Тим часом результатів таких аналізів потребують іноземні медики для підготовки остаточних висновків та рекомендацій щодо стану її здоров’я, нагадано в повідомленні.

Результати нинішнього дообстеження передадуть іноземних фахівцям, а також врахують при наданні необхідного лікування лікарями медичної частини Качанівської колонії, заявила Державна пенітенціарна служба.

Колишня Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко засуджена за звинуваченням у перевищенні повноважень під час підписання газових контрактів із Росією у 2009 році до семи років позбавлення.
XS
SM
MD
LG