Доступність посилання

ТОП новини

Директор державної резиденції «Залісся» напав на журналістів одного з телеканалів


Директор державної резиденції «Залісся» напав на знімальну групу програми розслідувань «Знак оклику» телеканалу ТВі. Про це інформує прес-служба каналу.

Згідно з повідомленням, журналіст Дмитро Гнап та оператор Кирило Шапар сьогодні намагалися взяти коментар у директора резиденції Віктора Камінецького. Знімальну групу цікавило, чому не виконується указ Президента України, згідно з яким на території «Залісся» замість закритої президентської бази відпочинку має бути створений національний парк, відкритий для всіх громадян.

Як зазначають у ТВі, «вказані питання чомусь обурили директора державної резиденції, і пан Камінецький накинувся на журналіста і оператора, намагаючись вихопити камеру». «Через це сталася фізична сутичка, внаслідок якої були пошкоджені камера та мікрофон знімальної групи. Зрештою, не вибачаючись, директор резиденції залишив місце події», – йдеться у повідомленні прес-служби телеканалу.

Там також зазначили, що редакція програми «Знак оклику» розглядає питання щодо подання заяви в міліцію та готує розслідування вказаної теми.

В Адміністрації Президента вже повідомили, що наразі вивчають інформацію щодо нападу директора державної резиденції «Залісся» на журналістів телеканалу ТВі.
XS
SM
MD
LG