Доступність посилання

ТОП новини

Ініціатива «Першого грудня» (відео-трансляція)


Ініціатива «Першого грудня» анонсує скликання Національного круглого столу. Організатори переконані, Національний круглий стіл має стати новим суспільним інститутом вираження суверенної волі громадянського суспільства.

1 березня на прес-конференції кардинал Любомир Гузар, Євген Сверстюк, Мирослав Попович, Іван Дзюба обговорять про тему, мету та завдання Національного круглого столу.

За словами організаторів, Національний круглий стіл – це один із перших кроків з формування нового порядку денного країни, що ініційовано групою «Першого грудня». Передбачається, що участь у ньому візьмуть знакові постаті з різних суспільних сфер, щоб спільно шукати відповіді на виклики сьогодення та формулювати практичні суспільні завдання.

До створеної в 20-ту річницю референдуму про Незалежність ініціативної групи «Першого грудня» ввійшли чільні представники національної інтелігенції: В'ячеслав Брюховецький, Богдан Гаврилишин, Володимир Горбулін, Семен Глузман, кардинал Любомир Гузар, Іван Дзюба, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк, Вадим Скуратівський, Ігор Юхновський.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG