Доступність посилання

ТОП новини

Посольство США в Україні святкує новосілля


У Києві відкрилося нове посольство США
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:38 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

У Києві відкрили нове посольство США

У середу дипломатична місія Сполучених Штатів в Україні почала працювати в новому сучасному приміщенні, розрахованому на понад 700 співробітників. Воно розташувалося поблизу станції метро Берестейська у Києві, на вулиці, якій дали ім’я американського авіаконструктора, українця Ігоря Сікорського. На урочистий прийом з нагоди новосілля прибули представники української влади та керівники дипломатичних місій інших держав в Україні.

Переїзд посольства до нового офісу відбувається саме в час 20-ї річниці встановлення дипломатичних стосунків між США та Україною, зауважив, відкриваючи урочистості, посол США в Україні Джон Теффт.

«Дякую численним українським субпідрядникам, українським та російським будівельникам, які виконали таку величезну роботу – звели цю будівлю за 23 місяці. Те, що ми збудували тут цей чудовий будинок, означає, що ми і далі будемо тут присутні і розвиватимемо глибокі стосунки між нашими країнами», – заявив Джон Теффт.

Досі підрозділи посольства США були розкидані у шести будівлях у різних куточках Києва.
  • Зображення 16x9

    Євген Солонина

    На Радіо Свобода працюю журналістом з 2008 року.  Народився 1979 року в місті Мелітополь Запорізької області. Закінчив факультет журналістики Запорізького Національного університету. Як журналіст найбільше цікавлюся економічною, екологічною та соціальною тематикою. На дозвіллі захоплююся садівництвом та альпінізмом.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG