Доступність посилання

ТОП новини

У США помер 11-річний хлопчик, який постраждав під час пожежі на Львівщині


У США у Бостонському опіковому центрі помер 11-річний Андрій Царинський, який у лютому постраждав внаслідок пожежі у своєму домі на Львівщині. Про це повідомляє Gazeta.ua з посиланням на голову львівської організації «Червоний Хрест в Україні» Валентина Моєсеєнка.

За його словами, сьогодні голова облдержадміністрації отримав офіційного листа з американської лікарні з повідомленням про смерть дитини.

«Ще вчора зранку говорив із опікуном Андрія Ростиславом по телефону, він був так оптимістично настроєний. І лікарі казали, що стан дитини стабілізувався. Але дива, на яке всі сподівалися, не сталося. Андрійко помер вчора вдень», – розповів Валентин Моєсеєнко.

Він додав, що точна дата транспортування тіла дитини поки невідома.

Пожежа у будинку, де мешкала родина хлопчика, сталася 4 лютого. Внаслідок пожежі померли матір Андрія Царинського, його 13-річна сестра, 2-річний брат, дідусь та бабуся.

Причиною пожежі, за офіційною версією МНС, стало порушення правил пожежної безпеки та експлуатації печі, якою сім’я обігрівала дерев’яний будинок.

Андрія Царинського у лютому забрали на лікування в Бостон. Там йому провели кілька операцій із видалення ураженої шкіри. Весь час стан дитини залишався стабільно важким.
XS
SM
MD
LG