Доступність посилання

ТОП новини

Найбільше вболівальників Євро-2012 у Польщі очікують із 21 до 24 червня


Польська прикордонна служба (Straż Graniczna) очікує найбільший пасажиропотік до країни під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу у період із 21 до 24 червня. Про це інформує агенція «УНІАН» із посиланням на дані, отримані від SG.

За розрахунками прикордонників, 80% уболівальників, які приїдуть до Польщі на Євро-2012, зупинятимуться в одному з чотирьох міст-організаторів чемпіонату, а їхнім головним засобом пересування буде літак, «рідше автобус, і час від часу поїзд».

«Кульмінаційним моментом найімовірніше буде період від 21 до 24 червня (фаза чвертьфіналів), коли команди переміщатимуться між Польщею та Україною. Крім того, чвертьфінали співпадають із кінцем тижня, коли зазвичай спостерігається більший пасажиропотік», – зазначили прикордонники у відповідь на запит агенції.

За оцінками SG, польсько-український кордон уболівальники найчастіше перетинатимуть на автомобільному або залізничному транспорті, переважно у пунктах пропуску Медика-Шегині та Корчова-Краковець, що на Львівщині.

Раніше у польській прикордонній службі повідомили, що очікують приїзду до Польщі на матчі Євро-2012 до мільйона вболівальників.

Матчі єврочемпіонату, які відбудуться в чотирьох польських і чотирьох українських містах, триватимуть із 8 червня до 1 липня.
XS
SM
MD
LG