Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко хоче лікуватися у Німеччині


Колишній прем’єр Юлія Тимошенко вимагає стаціонарного лікування у Німеччині. Про це йдеться у акті відмови, складеному працівниками Качанівської колонії Харкова під час спроби обстеження Тимошенко, повідомляє Державна пенітенціарна служба.

За повідомленням відомства, 12 березня, під час відвідування лікарями житлового приміщення Качанівської виправної колонії, Юлії Тимошенко не надала згоди на проведення медичного огляду, зокрема вимірювання температури тіла та артеріального тиску.

«Також вона категорично відмовилася від запропонованої німецькими та українськими лікарями програми подальшого консервативного і реабілітаційного лікування, наполягаючи на стаціонарному лікуванні за кордоном, а саме в Центрі спортивної науки та спортивної медицини клініки Шаріте, що у Берліні», – зазначають у Державній пенітенціарній службі.

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко сьогодні повідомив журналістам, що німецькі лікарі порекомендували колишньому прем’єру лікування у стаціонарній спеціалізованій клініці.
XS
SM
MD
LG