Доступність посилання

ТОП новини

Суд відмовив у задоволенні позову щодо звільнення Герман


Вищий адміністративний суд України залишив без задоволення позов донецького адвоката Володимира Оленцевича, який просив зобов’язати Президента України Віктора Януковича звільнити Ганну Герман з посади радника, керівника Головного управління з гуманітарних та суспільно-політичних питань Адміністрації Президента.

«Позов залишити без задоволення», – йдеться у резолютивній частині рішення, оголошеній судом на сьогоднішньому засіданні.

Сама Ганна Герман після засідання суду сказала, що подання позову не вплине на її висловлювання в майбутньому, а також що такі події свідчать про демократію в країні.

Раніше Вищий адмінсуд прийняв до провадження позов Оленцевича, який просив суд зобов’язати главу держави звільнити Герман з посади, яку вона обіймає в Адміністрації Президента, а також вивести її зі складу Громадської гуманітарної ради при Президентові.

Сам Оленцевич у коментарі виданню «Остров» повідомив, що Ганну Герман необхідно звільнити за низку публічних заяв, які вона, на його думку, не мала права робити.
XS
SM
MD
LG