Доступність посилання

ТОП новини

«Сильна Україна» об’єднується з Партією регіонів – рішення з’їзду


Партія «Сильна Україна» об’єднується з Партією регіонів. Відповідне рішення було ухвалене на другому засіданні другого з’їзду «Сильної України».

Як інформують у прес-службі партії, у роботі з’їзду взяли участь 332 делегати від усіх регіональних організацій.

Основне питання, яке розглядав з`їзд, – про «консолідацію зусиль партії «Сильна Україна» і Партії регіонів з метою модернізації країни». За повідомленням прес-служби, делегати з’їзду підтримали пропозиції голови «Сильної України» Сергія Тігіпка «об’єднати реформаторські зусилля з Партією регіонів».

«З метою об’єднання політичної партії «Сильна Україна» з Партією регіонів заради активізації реформ і модернізації країни, схвалюючи політичну угоду партій та керуючись Законом України «Про політичні партії» та статутом політичної партії «Сильна Україна», ІІ Національний з’їзд політичної партії «Сильна Україна» вирішив припинити діяльність політичної партії «Сильна Україна» шляхом її ліквідації (саморозпуску)», – йдеться в рішенні з’їзду.

З моменту оголошення рішення з’їзду припиняється членство в партії усіх її членів, діяльність керівних органів, партійних організацій та інших структурних утворень, передбачених статутом партії.

На з’їзді також ухвалене рішення рекомендувати членам «Сильної України» вступати до Партії регіонів, а депутатам місцевих рад від «Сильної України» – узгодити порядок об’єднання з депутатськими групами і фракціями Партії регіонів.
XS
SM
MD
LG