Доступність посилання

ТОП новини

«Дорожній контроль» заявляє, що працівники ДАІ влаштували бійку з активістами організації


Працівники ДАІ влаштували бійку з представниками громадської організації «Дорожній контроль» після виявлення в них сфальсифікованих протоколів. Про це повідомляє сайт «Дорожнього контролю».

Як зазначається на сайті організації, 18 березня між активістами «Дорожнього контролю» і працівниками ДАІ Запоріжжя стався конфлікт. Зупинившись біля патруля ДАІ, активісти «Дорожнього контролю» випадково виявили пачку сфальсифікованих протоколів. На адміністративних протоколах була заповнена «шапка» і внизу поставлені підписи. При цьому не вказано, хто є «порушником», а також суть «порушення». Також, у повідомленні сказано, що активісти виявили порожні протоколи із заповненими графами свідків і порвані протоколи.

Як зазначають представники «Дорожнього контролю», працівники ДАІ «почали нервувати і телефонувати кому тільки можна». Через деякий час на місце приїхало керівництво ДАІ і «місцеві бандити».

Коли «Дорожній контроль» у присутності підполковника ДАІ попросив показати сфальсифіковані протоколи, інспектор ДАІ намагався їх знищити. В результаті між працівниками ДАІ та активістами «Дорожнього контролю» почалася бійка.

Заступник начальника ДАІ України Володимир Резніков назвав даний інцидент спланованою провокацією проти міліціонерів. Представник УДАІ також повідомив, що «збір осіб, які намагалися заважати діям співробітників міліції, був заздалегідь запланований в мережі Інтернет».

Резніков підкреслив, що даним подіям буде дана правова оцінка, а також проведена службова перевірка дій співробітників ДАІ.

У лютому 2012 року у зв’язку з позовом до суду інспектора «Кобри» ДАІ МВС Геннадія Гетманцева до керівника «Дорожнього контролю» Ростислава Шапошнікова через ролик, який, на його думку, завдав школи його честі та діловій репутації, сайт організації був заблокований. Пізніше власники ресурсу подали зустрічний позов – і за рішенням суду роботу сайту відновили.

1 березня Деснянський районний суд Києва вирішив залишити позов Гетманцева без розгляду.
XS
SM
MD
LG