Доступність посилання

ТОП новини

Генпродюсер «5 каналу»: з переходом Порошенка у владу робота 5 каналу не зміниться


Генпродюсер «5 каналу», депутат Верховної Ради від НУНС Юрій Стець заявляє, що з переходом Петра Порошенка на роботу в уряд канал не змінить свою роботу.

«Я не можу оцінювати те, чи вдасться йому щось змінити у владі чи ні, це було б некоректно. Я знаю, що він упевнений у своїх силах. У мене немає жодних сумнівів, що йому за свою роботу соромно не буде», – сказав Стець, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Однак, за словами Стеця, з політичної точки зору він не може позитивно сприймати це рішення.

«Я для себе однозначно вирішив, що з цією владою я ніколи в житті співпрацювати не буду. Моя риторика щодо цієї влади не зміниться. Цього Президента потрібно міняти. І чим швидше це трапиться, тим краще. Разом з усією владою», – зазначив він.

Крім того, Стець спростував висловлювання про те, що з переходом Порошенка у владу робота 5 каналу якимось чином зміниться.

«Такого не може бути. Ключа, який може повернути в будь-який бік 5 канал, не існує. Його немає ні в кого», – зазначив він.

У січні 2012 року в українських ЗМІ з’являлася інформація, що телеканал хоче купити син Президента Олександр Янукович. Прес-служба Порошенка тоді повідомила, що Петро Порошенко є 100-відсотковим власником ТОВ «НБМ» («5 канал») і продавати його не має наміру.
XS
SM
MD
LG