Доступність посилання

ТОП новини

Академія медичних наук скасувала рішення про закриття клініки для хворих на СНІД


Національна академія медичних наук України скасувала своє рішення про припинення госпіталізації до клініки Інституту епідеміології та інфекційних хвороб, у якій лікують хворих на ВІЛ/СНІД та гепатити.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства охорони здоров’я. Клініка працюватиме у звичайному режимі, питання про переведення хворих в інші заклади не порушуватиметься, доки в інших закладах не будуть створені відповідні для них умови.

21 березня міжнародна громадська організація «Антивірус» заявила, що клініка Інституту епідеміології та інфекційних хвороб, розташована на території Києво-Печерської Лаври, де лікуються пацієнти з діагнозом ВІЛ/СНІД та вірусними гепатитами, вже найближчим часом остаточно випише усіх хворих. Зокрема, у постанові Національної академії медичних наук України від 13 березня 2012 року йшлося про те, що в Національній академії медичних наук відбулася нарада щодо виконання доручення Кабінету міністрів України «Про здійснення заходів щодо виселення з території Києво-Печерської лаври суб`єктів господарювання, діяльність яких не пов`язана з діяльністю монастиря та Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника» про переселення клініки ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб імені Громашевського НАМН України» з території Києво-Печерської лаври.
XS
SM
MD
LG