Доступність посилання

ТОП новини

У Києві міліція перевіряє інформацію про захоплення Лук’янівського ринку


Міліція проводить дослідчу перевірку за повідомленням про захоплення столичного ринку «Лук’янівський». Про це інформує прес-служба Головного управління МВС у Києві.

Як повідомляють у столичній міліції, 26 березня близько 5-ї години ранку до чергової частини Шевченківського райуправління ГУ МВС України у Києві надійшло повідомлення про те, що група невідомих осіб намагається потрапити на територію ринку «Лук’янівський». За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група.

«На місці події правоохоронці забезпечили охорону громадського порядку. Було проведено ряд процесуальних заходів згідно з вимогами чинного законодавства. Наразі зібрані матеріали, зареєстровані в Шевченківському райуправлінні міліції, за якими проводиться дослідча перевірка. Станом на 11 годину 26 березня до правоохоронців не надходило жодного повідомлення про потерпілих на ринку «Лук’янівський»», – йдеться у повідомленні столичної міліції.

Правоохоронці також нагадують, що протягом 2010 та 2011 років між суб’єктами підприємницької діяльності в судах різної інстанції тривали судові спори навколо Лук’янівського ринку. В результаті Вищий господарський суд України виніс рішення на користь однієї з сторін. Натомість інша сторона, розповідають у міліції, відмовилася виконувати законне рішення суду. «У зв’язку з цим матеріали було передано до виконавчої служби для реалізації прийнятого судом рішення. Наразі представниками виконавчої служби вжито всі необхідні заходи для виконання цього рішення», – додають правоохоронці.

У Головному управлінні МВС України у Києві також закликають сторони конфлікту «вирішувати всі спірні питання лише в рамках правового поля, не вдаватися до провокаційних та незаконних дій, не допускати порушень вимог чинного законодавства».
XS
SM
MD
LG