Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську звільнили заступника голови облради після виключення з Партії регіонів


У Дніпропетровську звільнили заступника голови обласної ради Вікторію Шилову. Про це повідомили у прес-службі облради.

Згідно з повідомленням, Шилову звільнили розпорядженням голови облради Євгена Удода «за систематичне порушення трудової дисципліни, використання службового становища у власних цілях, порушення правил трудового внутрішнього розпорядку».

У п’ятницю Вікторію Шилову виключили з Партії регіонів «за розпалювання міжнаціональної ворожнечі і використання адмінресурсу в особистих цілях».

Водночас у коментарі Радіо Свобода Вікторія Шилова повідомила, що її виключення з партії і позбавлення посади в облраді відбулися без її відома. «Реальних фактів, які б аргументували ці висновки, ніхто так і не надав», – зазначила депутат.

На думку Шилової, вона стала «неугодною» однопартійцям, адже не раз публічно критикувала медичну реформу, розпочату в області, а на останній сесії облради була єдиною серед «регіоналів», хто не підтримав звернення на захист Дмитра Табачника.

Депутат також розповіла, що охорона не пускає її до службового кабінету, щоб забрати особисті речі, а її громадська приймальня, яка розташована в іншому приміщенні, опечатана.
XS
SM
MD
LG