Доступність посилання

ТОП новини

Об’єднана опозиція Дніпропетровщини остаточно узгодила спільні дії – Іван Кириленко


Об’єднана опозиція політичних сил та громадських організацій Дніпропетровської області остаточно узгодила спільну програму дій на майбутніх парламентських виборах, повідомив у четвер на брифінгу в Дніпропетровську заступник голови партії «Батьківщина» Іван Кириленко.

Спільним знаменником для об’єднання Кириленко, зокрема, назвав «європейський вибір», повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

Іван Кириленко сказав, що якщо на окрузі буде два «свої» кандидати, то переможе третій, як це було на виборах міського голови Обухова. Відтак опозиція хоче діяти за принципом: один округ – один кандидат-мажоритарник від опозиції.

За словами Кириленка, про конкретних кандидатів на округах можна буде говорити після 30 березня, коли відбудеться партійний з’їзд «Батьківщини».

Тим часом лідер ВО «Свобода» Олега Тягнибок цього ж дня на прес-конференції у Дніпропетровську заявив, що на всеукраїнському рівні між представниками опозиції ще немає остаточної домовленості.

«Найважливіше зараз – сформувати спільну політичну платформу. Крім того, опозиція має чітко узгодити перелік законопроектів. Виборці повинні знати, за що вони голосують. Також хочу відзначити, що представники опозиційних сил домовилися не розповідати громадськості щодо проміжних домовленостей», – сказав він.
XS
SM
MD
LG