Доступність посилання

ТОП новини

Іващенко відмовляється від свідчень у суді


Колишній виконувач обов’язків міністра оборони Валерій Іващенко відмовився сьогодні давати свідчення на суді над ним і відповідати на запитання з приводу висунених йому звинувачень.

На засіданні Печерського районного суду Києва він заявив, що не має що додати до того, що він уже заявляв у перебігу досудового слідства і що вже встановили під час процесу.

Іващенко наголосив, що не вважає себе винним, а матеріали процесу, на його думку, підтверджують відсутність будь-яких його дій, які були б порушенням закону.

Колишній урядовець також заявив, що суд системно і грубо порушує його конституційні права, не забезпечує рівність прав сторін і спирається, як він стверджує, на «брутально сфальсифіковані документи».

Розгляд справи продовжать у понеділок.

Валерія Іващенка, який в уряді Юлії Тимошенко якийсь час виконував обов’язки керівника Міністерства оборони, обвинувачують у зловживанні службовим становищем при підписанні плану санації держпідприємства Міноборони «Феодосійський судномеханічний завод». Він перебуває за ґратами понад півтора року.
XS
SM
MD
LG