Доступність посилання

ТОП новини

У Києві запрацював пункт прийому візових заяв до Євро-2012


У Києві сьогодні запрацював пункт прийому візових заяв для учасників, організаторів та уболівальників Євро-2012. Як повідомив польський консул у Києві Рафал Вольскі, багатьом українським уболівальникам це дозволить подавати візові заяви ближче до місця проживання і без необхідності особистого візиту до консульства.

«Пункти прийому візових анкет знаходяться і у Дніпропетровську, Донецьку, Івано-Франківську, Львові, Тернополі, Харкові та Житомирі. Для зручності, у пунктах будуть створені спеціальні віконця для обслуговування вболівальників Євро-2012», – повідомив генконсул.

За словами Вольського, незабаром такі пункти прийому візових анкет запрацюють у Луцьку, Одесі, Вінниці, Хмельницькому та у Криму.

Як наголосили у генконсульстві, працівники консульських установ Польщі на території України просять учасників, організаторів та уболівальників Євро-2012, які потребують віз, своєчасно звертатися до консульств або пунктів прийому візових заяв. Як нагадав Вольскі, заяви, пов’язані з організацією та проведенням фінальної частини Євро, консульства Польщі приймають уже з 8 березня цього року. Ідеться про консульства у Києві, Вінниці, Харкові, Севастополі, Львові, Луцьку та Одесі.
XS
SM
MD
LG