Доступність посилання

ТОП новини

Луценка обстежать у Київській міській клінічної лікарні


Медичне дообстеження колишнього міністра внутрішній справ Юрія Луценка проведуть на базі Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. Про це інформують у Державній пенітенціарній службі.

«4 квітня до Київського СІЗО прибула комісія лікарів для проведення медичного огляду Юрія Луценка та визначення можливості проведення контрольного обстеження стану його здоров’я за межами пенітенціарної установи», – йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

За даними пенітенціарної служби, загальний стан здоров’я Луценка «визначено як задовільний». «Водночас, на прохання Юрія Луценка, комісією МОЗ було прийнято рішення провести медичне дообстеження стану його здоров’я на базі Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги», – йдеться у повідомленні.

Юрій Луценко перебуває у СІЗО з грудня 2010 року.

4 квітня Луценко направив на ім’я виконувача обов’язків начальника Лук’янівського СІЗО Євгена Домбровського заяву, в якій просить про повторне діагностування шлункового тракту, печінки та підшлункової залози та закріплення за ним юридично відповідального лікаря.

Також екс-міністр висловив обурення «неправдивими повідомленнями» Державної пенітенціарної служби України про стан його здоров’я. Він заявив, що жодного лікування, крім пігулок валеріани та креону, не отримує.
XS
SM
MD
LG