Доступність посилання

ТОП новини

Олександр Тимошенко: влада фабрикує «чергову голосну справу» проти дружини


Чоловік ув’язненої колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, Олександр, заявляє, що влада намагається сфабрикувати нову справу проти його дружини.

В телефонному інтерв’ю Радіо Свобода Олександр Тимошенко, який отримав притулок у Чехії, заявив, що влада фабрикує справи проти «всіх небажаних».

«Сфабрикувавши понад десяток кримінальних справ, які провалилися через відсутність доказової бази, вони мають намір сфабрикувати чергову голосну справу, звинувативши її в оплаті замовного вбивства колишнього народного депутата Євгена Щербаня. Стільки, скільки ця банда при владі, стільки будуть фабрикуватися справи проти всіх небажаних», - сказав Олександр Тимошенко.

Сьогодні на сайті партії «Батьківщина» Олександр Тимошенко оприлюднив заяву, в якій звинуватив саме оточення Президента Віктора Януковича у можливій причетності до вбивства колишнього депутата Євгена Щербаня і голови Нацбанку Вадима Гетьмана.

На запитання Радіо Свобода про те, якими доказами володіє Тимошенко, він відповів, що докази будуть, коли «прийде час».

«Зараз, звичайно, ці докази є, але їх, звичайно, зараз ніхто надавати не буде. Надійде час, і будуть усі докази їх вини, докази їх злочинної діяльності, докази пограбування країни та інші», - заявив Тимошенко.

У січні Олександр Тимошенко отримав притулок у Чеській Республіці через переслідування, які йому загрожували з боку нинішньої української влади.
XS
SM
MD
LG