Доступність посилання

ТОП новини

«Фронт змін» йтиме на вибори у єдиному списку на базі «Батьківщини»


Партія «Фронт змін» ухвалила рішення про формування єдиного списку кандидатів у депутати як на мажоритарних округах, так і за партійними списками. Про це написав на своїй сторінці в Facebook член політради партії Андрій Пишний.

«Політрада партії завершилася. Йдемо на парламентську кампанію 2012 року єдиним партійним списком об’єднаної опозиції на базі «Батьківщини» та єдиним списком кандидатів по мажоритарних округах», – зазначив він і додав, що це рішення ухвалене одностайно.

Водночас як наголосив сьогодні на прес-конференції лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк, його політсила не буде ліквідовуватися як партія, але дехто тимчасово зупинить своє членство у «Фронті змін», аби йти на вибори у Раду єдиним списком об’єднаної опозиції на базі «Батьківщини».

На запитання журналістів, чи відповідає дійсності інформація, що список об’єднаної опозиції очолить сам Арсеній Яценюк, а під другим і третім номерами йтимуть, відповідно, Олександр Турчинов і Сергій Власенко, політик зазначив, що питання щодо порядковості у партійному списку поки не обговорювалося.
XS
SM
MD
LG