Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську після футбольного матчу затримали 60 вболівальників


Після завершення матчу між командами футбольних клубів «Дніпро» та «Металіст» напередодні вечері у Дніпропетровську на території стадіону «Дніпро Арена» за порушення громадського порядку затримано 60 вболівальників. Про це повідомляє прес-служба обласного управління МВС України.

За даними міліції, загалом на матчі були присутні 30 тисяч глядачів, із яких – близько 550 вболівальників футбольного клубу «Металіст».

«Після закінчення матчу група агресивно налаштованих вболівальників загальною кількістю близько 1500 осіб зібралась на проїжджій частині біля виїзду зі стадіону та намагалась перекрити виїзд автобусам із вболівальниками ФК «Металіст». Під час відтиснення працівниками міліції вболівальників, група агресивно налаштованих молодиків розпочала кидати у працівників міліції каміння, порожні пляшки та піротехнічні вироби. Шляхом залучення резервів вболівальники були розмежовані та розсіяні по прилеглим вулицям, а найбільш агресивні правопорушники були вилучені з натовпу і доставлені працівниками міліції до Кіровського райвідділу міліції», – йдеться в повідомленні міліції.

За словами правоохоронців, усього затримали 60 осіб, з яких проти 20 правопорушників складені адміністративні протоколи. З 15 затриманих вже стягнули штрафи в розмірі від 51 до 120 гривень.

У міліції також інформують, що під час локалізації конфлікту 8 працівників «Беркуту» отримали тілесні ушкодження легкого ступеню.
XS
SM
MD
LG