Доступність посилання

ТОП новини

Росії ще треба йти до свого Майдану – Данилюк


Київ – Виступ Олександра Данилюка, координатора громадянського руху «Спільна справа» на одинадцятому засіданні Polit Club.

Олександр Данилюк висловив переконання, що України знаходиться на вищому щаблі політичної еволюції, оскільки «у нас Майдан вже був, а Росії до нього ще доведеться йти».

Проте, на думку громадського активіста, українці все ще перебувають під загрозою опинитись у такій самій ситуації, що і росіяни. «Боротися за суспільні зміни можливо лише за умови, коли у країні є демократія. Але демократія в Україні катастрофічними темпами згортається і в результаті ми можемо потрапити в російську ситуацію», – каже Данилюк.

За словами координатора громадянського руху «Спільна справа», для досягнення мети в Україні потрібно перезавантажити систему управління.

«До опозиційних депутатів треба донести ідею про те, що вони йдуть у парламент для того, щоб оголосити імпічмент Януковичу, провести чесні президентські вибори, а потім саморозпуститись і провести чесні вибори до парламенту», – зазначив Олександр Данилюк.



Віра Холмогорова на Polit Club 11

Виступи інших учасників Polit Club буде опубліковано у найближчі дні.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG