Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Янукович став найкраще оплачуваним українським письменником


У Донецьку літературний талант Януковича оцінили у 16 мільйонів гривень
У Донецьку літературний талант Януковича оцінили у 16 мільйонів гривень
Президент України Віктор Янукович оприлюднив декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2011 рік. Декларація розміщена на офіційному сайті глави держави.

Найбільше грошей – 16,4 мільйона гривень Янукович отримав від донецького ТОВ «Друкарня «Новий світ». Це товариство з обмеженою відповідальністю виплатило авторську винагороду за передані майнові права.

Зокрема, видавництво отримало права на створені у 2005 – 2010 роках Януковичем праці «Рік в опозиції. У політиці не буває остаточних перемог і поразок», «…І рік при владі. Від кризи – до економічного зростання», «Здолати шлях», «Як Україні далі жити», а також на літературні твори, які у майбутньому будуть створені автором.

У графі «заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) декларанту відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору» фігурує сума 757,6 тисячі гривень.

Як проценти за банківським вкладом від фінансових установ Янукович отримав 155,4 тисячі гривень.

У 2011 році Президент знайшов можливість перерахувати 120 тисяч гривень благодійної допомоги дитячому будинку «Багатодітна сім’я Михайла Жара».
XS
SM
MD
LG