Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк домагається зустрічі з Тимошенко


Народний депутат, лідер партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк прибув до Качанівської виправної колонії Харкова, де відбуває покарання екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

За словами Яценюка, спочатку з проханням дозволити зустріч із Тимошенко він звертався до Генерального прокурора України. Генпрокурор, як сказав Яценюк, направив його для вирішення цього питання в прокуратуру Харківської області. Там, у свою чергу, перенаправили до Управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області. В Управлінні пенітенціарної служби в Харківській області йому сказали, що вирішує питання допуску до Тимошенко начальник Качанівської колонії.

«Тобто, вони перекладають відповідальність на найменшого чиновника в системі пенітенціарної служби. Якби Генпрокурор хотів дати дозвіл, то нас би давно пустили», – сказав Яценюк.

Яценюк також зазначив, що вимагатиме у начальника Качанівської колонії Івана Первушкіна зустрічі з Тимошенко не в кімнаті для побачень, а в її камері, оскільки Тимошенко має серйозні проблеми зі здоров’ям.

Раніше Яценюк заявляв, що під час зустрічі з Тимошенко планує обговорити питання процесу об’єднання опозиції і вийти на остаточно узгоджений формат участі у виборах до Верховної Ради в жовтні 2012 року.
XS
SM
MD
LG