Доступність посилання

ТОП новини

МОЗ ще не отримало висновків німецьких лікарів щодо клініки, запропонованої Тимошенко


Міністерство охорони здоров’я України ще не отримувало висновків німецьких лікарів з приводу того, чи відповідає лікарня «Укрзалізниці» в Харкові, де було запропоновано пройти лікування екс-прем’єр-міністру Юлії Тимошенко, тим вимогам, які є у рекомендаціях.

Про це заявила сьогодні на брифінгу заступник міністра охорони здоров’я, голова міжнародної медичної комісії Раїса Моісеєнко.

«Те, що стосується безпосередньо трьох визначень: політичний, психологічний і медичний компоненти, це будуть слова безпосередньо німецьких медиків. Питання в тому, яке співвідношення цих компонентів впливає на прийняття остаточного рішення тою чи іншою стороною. Те, що стосується німецьких спеціалістів, вони на сьогоднішній день, на превеликий жаль, і про це зазначили українські медики нашої комісії, вони віддають перевагу як політичному, так і психологічному моменту», – сказала вона.

13 квітня до Харкова прибули лікарі німецької клініки «Шаріте» для обстеження Центральної клінічної лікарні №5, де планується лікувати Тимошенко. У лідера «Батьківщини» півроку тривають сильні болі в спині, лікарі кажуть про проблеми з хребтом.
XS
SM
MD
LG