Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині порушили кримінальну справу проти голови суду, який на смерть збив людину


Проти голови міськсуду на Дніпропетровщині, який, керуючи автомобілем, збив на смерть людину, порушено кримінальну справу. Про це у середу повідомили в прес-службі прокуратури області.

За даними прокуратури, голова одного з міських судів Дніпропетровської області, керуючи автомобілем та рухаючись по автодорозі від села Шолохове в напрямку до міста Орджонікідзе скоїв наїзд на пішохода, який внаслідок отриманих тілесних ушкоджень помер на місці.

«У зв’язку з тим, що згідно з чинним законодавством, кримінальна справа проти судді може бути порушена лише Генеральною прокуратурою України, 18 квітня заступником Генерального прокурора України В.Войцишеним проти голови суду порушено кримінальну справу (за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України)», – йдеться у повідомленні прокуратури.

У вівторок кримінальну справу за фактом ДТП порушив Нікопольський міськвідділ міліції (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого).

Як повідомили в прокуратурі, проведення досудового слідства у кримінальній справі доручено слідчому відділу прокуратури Дніпропетровської області.
XS
SM
MD
LG