Доступність посилання

ТОП новини

«Демократія – слово чи цінність?» (веб-трансляція)


Київ – Що таке демократія? Просто слово чи цінність? Це з’ясують експерти з понад двадцяти країн світу під час 5-го Київського Безпекового Форуму. Фахівці закцентують увагу на питаннях багатополярності світу, майбутнього розширення ЄС та ролі України в європейському співтоваристві.

Відео-трансляція відбуватиметься на сайті Радіо Свобода з 10.15.

Метою Форуму є посилення співробітництва у сфері безпеки між Європейським Союзом та Чорноморським регіоном, підвищення рівня обізнаності про розвиток безпеки серед ключових гравців, посилення ролі незалежних та неурядових акторів у вирішенні безпекових проблем в Європі.

Основним питанням Форуму 2012-го року стане роль демократії в сучасних глобальних та регіональних безпекових процесах. Учасники зосередяться на обговоренні глобальних безпекових тенденцій, питаннях добробуту та демократії, визначатимуть роль Європейського Союзу в регіональному розвитку та прогнозуватимуть майбутнє ЄС як ключового фактора регіональної стабільності. Також буде розглянута роль України у глобальних та регіональних безпекових процесах.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG