Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко доправили у лікарню


Державна пенітенціарна служба України підтверджує факт перевезення колишнього прем’єра Юлії Тимошенко до харківської лікарні.

Згідно з повідомленням офіційного сайту Державної пенітенціарної служби, засуджену доправили до Центральної клінічної лікарні «Укрзалізниці» в Харкові увечері 20 квітня.

«20 квітня, ввечері, після ознайомлення з висновками німецьких лікарів Юлія Тимошенко висловила бажання розпочати лікування у клініці, яка була запропонована для початку її реабілітації у Харкові (Центральна клінічна лікарня «Укралізниці»)», – йдеться у повідомленні.

«Трохи згодом Юлія Тимошенко зібрала усі необхідні їй речі і висловила готовність бути перевезеною до лікарні. Наразі Тимошенко вже прибула до клініки, де їй буде запропоновано пройти весь комплекс рекомендованих німецькими та українськими лікарями процедур», – повідомляє прес-служба відомства.

Напередодні захисник Тимошенко Сергій Власенко із посиланням на, як він сказав, висновки німецьких лікарів, заявив, що іноземні медфахівці не рекомендують його підзахисній лікуватися у Харкові. Натомість за день до цього у МОЗ наголосили, що німецькі лікарі схвалили умови лікування Тимошенко в обраній українській лікарні.
XS
SM
MD
LG